Välkommen till House of Champions!

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

Kombatan

 

Förening

International Martial Arts Academy
Facebook: International Martial Arts Academy
Instagram: IMAA_Gothenburg
Mail: Intermartialartsacademy@gmail.com
Hemsida: https://intermartialartsacademy.myfreesites.net/

 

Kort information om Kombatan

Träningen är allsidig, rolig och grundläggande. Inga förkunskaper krävs.

Kombatan är resultatet av ca 40 års studier inom olika filippinska stilar och kampsystem. Grundaren till Kombatan är Grandmaster Ernesto Amador Presas, som började studera och fördjupa sig i de klassiska systemen som är de mest kända på Filippinerna.

I Kombatan studeras flera kampsystem. Kombatan kombinerar traditionella och moderna kampsprinciper. De traditionella teknikerna har sitt ursprung i olika bladvapen (svärd och kniv). De moderna teknikerna har utvecklats för att praktiskt kunna användas i självförsvarssyfte. Oavsett om du är intresserad av att lära dig självförsvar, träna och förbättra din fysik och koordination eller helt enkelt ta del av de gamla stridstraditionerna och föra arvet vidare, så finns det möjlighet att göra det inom Kombatan.

Träningen omfattar många discipliner och passar dig som söker en stimulerande kampform oavsett nivå och förkunskaper. Vi tränar huvudsakligen med käppar, men även med andra tillhyggen och diverse bladvapen. Det som särskiljer Kombatan är att man kan använda samma tekniker med och utan vapen, vilket gör att vapenträningen sömnlöst kan blandas med grepp, slag, sparkar och kast. Av denna anledning sa Grandmaster Presas att Kombatan är ett utmärkt komplement till all annan kampsport.

Vill du veta mer? Klicka Här

 

Börja träna Kombatan

Terminsstart

Vi har terminsstart i slutet av januari och i slutet av augusti varje år, men vi har även löpande intag av nya medlemmar. Prova gärna ett pass helt gratis!

 

Kombatan

Träningen passar både tjejer och killar i alla åldrar. Eftersom teknik alltid är avgörande, passar träningen lika bra för en liten utövare som för en som är stor och stark.
I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra.

 

Försäkring

Alla medlemmar är försäkrade under träningen. International Martial Arts Academy är medlem i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

 

Prisinformation

Klicka här

Avgiften inkluderar både träningsavgift och medlemsavgift.

 

Villkor

Bindningstiden är 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.
Fullständig medlemsvillkor