Välkommen till House of Champions!

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

MMA

 

Föreningen

Conde BJJ (Champions MMA & Conde BJJ IF)
Leds av Emil Söderholm och Mikael Widegren

Facebook: Conde BJJ & MMA
Instagram: Conde BJJ & MMA

 

Kort information om MMA

Mixed Martial Arts (MMA) är en modern tävlingskampsport med antika rötter. Med tekniker hämtade ur judo, brottning, boxning och jujutsu - så är MMA en av de mest helomtäckande moderna kampsporterna. Vi övar slag, sparkar, nedtagningar och ledlås,
strypningar och kontrollpositioner på marken. Ett normalt träningspass består av en gemensam uppvärmning, därefter teknikövning där vi repeterar kampsportstekniker, och avslutningsvis är det dags för sparring (för avancerade utövare) och konditionsträning (för nybörjare). All träning sker under kontrollerade former och respekt för våra kamrater är alltid prioriterat.

 

Börja träna MMA

Terminsstart

Vi har terminsstart i slutet av januari och i slutet av augusti varje år, men vi har även löpande intag av nya medlemmar. Prova gärna ett pass helt gratis!

 

MMA

Träningarna leds av Emil Söderholm och Mikael Widegren. Båda är utbildade, erfarna och meriterade kampsportare med mångårig erfarenhet av utövande, instruerande och tävlande.

 

Försäkring

Alla medlemmar är försäkrade under träningen. Conde BJJ är medlem i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.
Försäkringen ingår i medlemsavgiften.

 

Prisinformation

Klicka här

Avgiften inkluderar både träningsavgift och medlemsavgift.

 

Villkor

Bindningstiden är 6 månader med 2 månaders uppsägningstid.
Fullständig medlemsvillkor

 

Utrustning

För att börja träna MMA behöver du träningskläder (shorts och t-shirt eller likvärdigt), tandskydd, suspensoar.

När du tränat några gånger är dags att börja tänka på att inskaffa boxningshandskar (12oz). För dom lite mer avancerade utövarna så behövs även Amatör MMA-handskar samt benskydd.

Medlemmar i Conde BJJ & MMA har tillgång till rabatt hos några av Göteborgs kampsports-butiker
Rådfråga ansvarig instruktör innan du köper något för att få information om vart ni kan gå.