Välkommen till House of Champions!

Vill du träna kampsport och självförsvar har du kommit helt rätt. På House Of Champions kan du träna Muay Thai, MMA, BJJ, Kickboxning och Krav Maga. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller på elitnivå, motionär eller tävlande: vi har en plats för alla! Duktiga tränare, Kanon träning och en väldigt god stämning, kom gärna upp till oss och hälsa på!

Frågor och Svar

Är Kampsport för alla

JA! Alla har möjlighet att kunna träna hos oss oavsett om det är i motionsnivå eller i  elite nivå. Vi har pass för alla nivåer. 

 

Vad ska man ta med sig?

I början räcker det att man tar med sig vanliga träningskläder (T-shirt och shorts/träningsbyxor) och vattenflaska. Därefter kommer varje förening meddela va är det för utrustning samt kläder man behöver för kampsporten.

 

Hur gammal måste man vara?

Varje förening har olika åldrar, beroende på vad man anser som är mogen ålder att börja. Beroende på vilken förening/kampsport kan man börja antingen så tidigt som 6 års ålder och vissa föreningar kan man börja när man är 14 år.

 

Kan man träna flera olika kampsporter

Ja det kan du.

 

Hur betalar man?

I House of Champions använder vi oss av autogiroblanketter.
Bindningstiden är 6 månader och så är det två månaders uppsägningstid.

 

Jag skall byta bank, behöver jag göra något för att autogirot skall fungera?

Ja, skicka ditt nya bankkontonummer till ekonomi@houseofchampions.se

 

När kan jag frysa kontot?

Du kan endast frysa konto av dessa skäl:
1. Skada eller sjukdom som förhindrar medlemmen under en period överstigande två månader att träna. Sådan skada eller sjukdom skall bekräftas med läkarintyg.
2. Graviditet.
3. Studier eller arbete på annan ort under minst två månader.

 

Ni har dragit pengar under sommaren, även då det inte har funnits instruerade pass!?

Betalningen av terminerna är uppdelade genom hela året. Istället för att betala 2100 kr för en termin så betalar man 349 kr per månad (om man tränar i t.ex. en föreningen som vuxen).  Vi har ännu inte tagit extra betalt för sommarträningen hos oss, som flera andra föreningar i Göteborg gör. Detta kan dock förändras i framtiden. 

 

Hur säger jag upp medlemskapet?

Man laddar ner blanketten från hemsidan, fyller i och skickar in den till adressen som står på blanketten. Man kan också skicka blanketten via e-mail till ekonomi@houseofchampions.se

Uppsägningstiden är 2 månader, hur kommer det sig att ni dragit pengar denna månad när jag skickade in blanketten för 2 månader sedan?

Uppsägningen skall vara oss tillhanda senast den 1 i månaden för att den månaden skall räknas inom uppsägningstiden. Om man t.ex. skickar in blanketten den 10:e januari, så blir sista dragningen i slutet av Mars månad. 

 

Hur gör jag för att frysa kontot?

Ladda ner blanketten om frysning från hemsidan: https://www.houseofchampions.se/Blanketer.html

Fyll i och skicka den och eventuella bilagor (tex läkarintyg) till adressen som står på blanketten. Mejla gärna samtidigt till ekonomi@houseofchampions.se då lådan endast töms 1 gång per månad. 

 

Jag har fått hem en påminnelse med en påminnelseavgift, utan att ha fått en vanlig faktura först!?

När avgiften för träningen inte gått igenom via autogirot skickas fakturan vidare till nox finans för vidare handläggning. Den första fakturan har därmed skickats till banken. Nox finans tar ut en avgift för deras hantering. De extra avgifterna som tas ut kommer inte oss tillhanda!

 

Kan ni hjälpa mig med att få ut friskvårdsbidrag från jobbet?

Ja, du kan mejla till ekonomi@houseofchampions.se för att få kvitto på inbetalda fakturor. Vi kan dock inte skicka ett kvitto på obetalda månader trots att bindningstiden är 6 månader. Om du vill kan du begära en faktura på tex 6 månader och få kvitto på detta efter att fakturan är betald. Autogirot startar återigen efter 6 månader. 

Om du har friskvårskuponger så kan du mejla dem till oss, så skapar vi en faktura och använder friskvårdskupongerna för betalningen. Autogirot startar efter X antal månader som kupongerna löst in. 

Anmälningsformulär


Välj sport:

Hur hittade ni oss?